Ředitel Mazuch: „Od Tuly bychom se mohli něco přiučit“
Jagupov pochází z ruského města Tula, které je rovněž vyhlášené výrobou perníku a mají tu dokonce vlastní muzeum perníku.
Pořadatelský tým se okamžitě pustil do degustace. „Je trošku tvrdší, než naše plněné perníky.
Je navíc více cítit po zázvoru (nedílná součást perníku, ostatně zázvor = ang. Ginger, od toho
pak perník = ang. Gingerbread) a po medu. Také ho plní marmeládou, jako my,“ uvedl pro
czechopen.net ředitel festivalu Jan Mazuch.
Dodal, že město Tula zakládá své aktivity v cestovním ruchu právě na perníku. „Možná
bychom se od nich mohli něco přiučit,“ řekl závěrem Jan Mazuch, který v současnosti zastává
ve východočeských Pardubicích post náměstka primátora.to mít vliv i na myšlení
ukrajinského mladíka? „No doufám, že ne. To se teprve uvidí.“
Tisková zpráva
No, nejsem si jistý tím balením, kondenzace pod igelitem a mikroflora a tak ...
https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096911352-objektiv/214411030401207/obsah/368080-tula
No tak honem utíkej se napapat odporným ruským šmejdem .. Klidně se udav tím bolševickým nokem !
Mě se ten článek líbí, velmistr z Ruska jistě udělal radost spousta lidem.
Jen mě mrzí, že jsem neochutnal!
Tak na šachovém serveru si člověk musí přečíst o nějakém bezvýznamném rusákovi z prdele světa jak dotáhl k nám do pardubic starý tvrdy perník ... Dobrou chuť pánové .
@ciki333 souhlas..
Pan Mazuch posunul ČR o 15 cm na Východ, ke Kremlu...Honzo, proč propagujete Putinovy potravinářské výrobky? Ekonomické sankce, uvalené EU na Moskvu za okupaci Krymu, začínají (konečně) obrušovat drápy ruského medvěda...Kdo žere perník z Tuly, podporuje autokratický režim.
Styďte se, člověče!